Iepazīsties, mēs esam Mozello!

Karlis Blumentals
Iepazīsties, mēs esam Mozello!

Laiks iepazīties tuvāk. Mēs esam Mozello - foršais un vienkāršais mājas lapu, blogu un interneta veikalu izveides serviss. Uzzini, kāpēc tapa Mozello un kādus labumus tas piedāvā lietotājiem...

Kāpēc tapa Mozello?

Mēs gribējām dot iespēju ikvienam datora vai planšetes lietotājam ļoti ātri izveidot glītu un modernu mājas lapu, blogu vai interneta veikaliņu. Lai gan pasaulē ir ne mazums servisu, kas cenšas paveikt šo uzdevumu, mūsu fokuss ir tieši uz lietošanas ērtumu, ātrumu un kvalitāti.

Ko piedāvā Mozello?

Lapas, kas veidotas ar Mozello:

  • ir glītas un mūsdienu dizaina trendiem atbilstošas;

  • ir responsīvas - draudzīgas mobilajām ierīcēm;

  • ir ātras;
  • atbalsta sociālos tīklus;
  • atbalsta SEO;
  • ir ļoti viegli maināmas un labojamas.

Tāpat Mozello ir vienīgais serviss pasaulē, kas ir praktiski lietojams ar planšetēm, piemēram, iPad, bez īpašu aplikāciju instalēšanas.

Kas ir Mozello mērķa auditorija?

Mūsu mērķa auditorija ir lietotājs, kas vēlas ātri izveidot vienkāršu, bet modernu un funkcionālu mājas lapu, blogu vai interneta veikaliņu, neieguldot daudz laika vai darba. Mēs esam nevis viduvējs viss-visiem, bet gan vislabākais biš-baš-boš-gatavs risinājums tiem, kam vajag labi, ātri un lēti (vai bez maksas). Savukārt klientiem ar īpašām vēlmēm tiks piedāvāts ekskluzīvs, individuāls serviss par kaut kādām naudiņām.

Cik maksās Mozello?

Mozello būs bez maksas, ja Tev nevajadzēs savu domēna vārdu. Ja gribēsi lietot savu domēna vārdu, tad Mozello lietošana vienalga būs lētāka, nekā domēna vārda cena + izveide + uzturēšana tradicionālā web dizaina firmā.

Kad Mozello taps pieejams?

Pašlaik sistēma ir pieejama testēšanas režīmā, tāpēc Tu to vari izmēģināt jau šodien. Jāsaka gan, ka sistēma vēl nav pabeigta un vairākas funkcijas, piemēram, veikals, vēl nav pieejamas.