Kļūsti par Mozello Premium klientu un saņem 15% atlaidi digitālā mārketinga kursiem

Bruno Veberis
Kļūsti par Mozello Premium klientu un saņem 15% atlaidi digitālā mārketinga kursiem

Skolēniem un viņu vecākiem pirmā septembra haoss un spriedze aiz kalniem. Tomēr, kādēļ gan neizmantot iespēju un pašiem neapgūt ko jaunu un noderīgu? Zināšanu nekad nevar būt par daudz, īpaši šī brīža pasaulē, kur lietas attīstās un mainās ik brīdi. Spēj tik turēt līdzi!

Šī iemesla dēļ, sadarbojoties ar Digital Journey komandu, esam radījuši #backtoschool kampaņu, kuras ietvaros piedāvājam mūsu jaunajiem maksas plānu klientiem saņemt 15% atlaidi jebkuram pirmā vai otrā līmeņa mārketinga kursam.

Atceries, ka mārketings un reklāma ir neatņemama biznesa sastāvdaļa, kuru veicot veiksmīgi un prasmīgi vari pacelt savu biznesu jaunos augstumos. Tādēļ, to apgūstot, Tu vari iegūt lielisku priekšrocību salīdzinājumā ar saviem konkurentiem, kuri būs paslinkojuši.

Lasi tālāk un uzzini vairāk par šo lielisko iespēju!

Kā saņemt šo piedāvājumu?

Tev pavisam vienkārši ir jāsper nākamais, nopietnais solis sava interneta biznesa izaugsmē un šīs nedēļas laikā jāpieslēdz kāds no Mozello Premium plāniem.

Ja to izdarīsi līdz 17. septembrim (ieskaitot), tad nosūtīsim Tev kursu atlaides kuponu, kuru varēsi izmantot nākamo sešu mēnešu laikā.

  • Kuponi klientiem, kuri pieslēdza maksas plānu akcijas periodā, tiks izsūtīti 18. septembrī.

Kādēļ Tu varētu gribēt šo piedāvājumu un ko Tu iegūsi šajās apmācībās?

Tev būs iespēja apgūt iemaņas, kā izmantot dažādus mārketinga instrumentus, lai kontrolētu un pilnveidotu biznesu ar sev piederošiem digitālā mārketinga kanāliem, mācīsies, kā panākt, lai efektīvi strādā tie kanāli, par kuriem Tu maksā, un mācīsies, kā pārvaldīt nopelnīto kanālu saturu, gūstot pozitīvu atgriezenisko saiti. Tavi galvenie ieguvumi būs jaunas, praktiskas zināšanas, kuras varēsi pielietot sava biznesa izaugsmei, kā arī jauni kontakti. Iepazīsi – ekspertus nozarē, kuri dalīsies pieredzē un sniegs Tev padomus, un kursu dalībniekus jeb citus digitālā mārketinga entuziastus, kurus, tā pat kā Tevi, vada zinātkāre un mērķtiecīga attīstība.

Par kādiem digitālā mārketinga rīkiem mācīs kursos?

Kursos būs iespēja apgūt:

  • satura mārketingu
  • e-pasta mārketingu
  • SEO
  • CRO
  • Facebook mārketingu
  • Google AdWords
  • Google Dispaly Network
  • Google Analitycs
  • Google Mobile Advertising
  • G-Suite

Kursi tiek organizēti, veltot laiku katra digitālā mārketinga rīka apgūšanai atsevišķi. Īsāk sakot, ar vienu šāvienu divus zaķus nevar noķert. Ja vēlies iegūt padziļinātas, izpratni veidojošas zināšanas par katru mārketinga instrumentu, tieši tas ir tas, ko Digital Joureny piedāvā – divu vai vienas dienas intensīvas apmācības, lai Tu pats varētu būt sava biznesa noteicējs, Tev, iespējams, vēl neiepazītā lauciņā.

Vairāk informācijas par kursiem uzzini šeit.

Kad notiek apmācības?

Kursi notiek vienreiz mēnesī divu darba dienu garumā Digital Journey telpās. Apmācības iespējams iziet divos līmeņos. Otrā līmeņa kursos, kurus vada Google sertificēti treneri, tiek piedāvāta iespēja nokārtot Google veidotu sertifikātu par kursa apguvi.

Kas ir Digital Journey?

Digital Journey ir digitālā mārketinga apmācību centrs Rīgas centrā. Uzņēmums organizē praktiskus kursus par dažādiem digitālā mārketinga rīkiem, kurus pasniedz sertificēti Google treneri un pieredzējuši nozares profesionāļi. Entuziastiskās uzņēmuma komandas mērķis ir dalīties ar šīm zināšanām, lai palīdzētu citiem augt un sasniegt savus izvirzītos biznesa mērķus digitālā mārketinga jomā.

Uzzini vairāk par Digital Journey šeit.