Atskats Mozello 2016. gadā

Bruno Veberis
Atskats Mozello 2016. gadā

Vecais gads nu jau kā pāris dienas mums aiz muguras, bet jaunais gads jau ir atnesis jaunus plānus, mērķus un izaicinājumus par to, kā padarīt Mozello pilnvērtīgāku un efektīvāku mūsu lietotājiem.

Bet ne par to šodien… Šajā rakstā vēl pēdējo reizi vēlamies pakavēties vecajā gadā un pateikt lielu paldies visiem, kas bija ar mums 2016. gada izaicinājumos, piedzīvojumos un panākumos. Esam priecīgi par jaunajām, skaistajām un veiksmīgajām klientu mājas lapām, atsauksmēm, ieteikumiem un pat kritiku, kas ļāva mums krietni pilnveidoties.

Zemāk rakstā esam apkopojuši lielākos pagājušā gada jaunieviesumus Mozello sistēmā un arī apkopojuši mūsuprāt 2016. gada vizuāli skaistākās, radošākās un interesantākās mūsu klientu mājas lapas.

Mozello 2016. gada spilgtākie uzlabojumi un jaunieviesumi

Vērienīgākais jaunieviesums Mozello 2016. gadā noteikti bija mājas lapas izkārtojuma redaktors, kas nojauca daudz robežu un sniedz ikvienam iespēju izveidot savas mājas lapas dizainu krietni pilnvērtīgāk, personalizētāk un radošāk. Runājot par dizaina iespējām, ieviesām arī speciāli, pēc saderības kritērijiem veidotas fontu kombinācijas, kas ļauj ikvienam piešķirt savai mājas lapai noskaņu un odziņu.

Tomēr dizains un vizuālās iespējas nebija veinīgais, pie kā tika strādāts 2016. gadā. Pēc ilga darba tika ieviesta arī elektronisko maksājumu pieslēgšanas iespēja, kas pavēra interneta veikalu veidotājiem iespēju pārdodot savu produktu vai pakalpojumu, klientiem piedāvājot norēķināties internetā uzreiz (droši, ērti un vienkārši) nevis tikai ar pārskaitījumu. Tika nodrošināta arī plaša izvēle ar pieejamajiem maksājumu apstrādes servisiem (Swedbank, PayPal, Swipe, Braintree, Oplata, Latcard, PaySera, BalticPay). Vairāk par elektroniskajiem maksājumiem un to pieslēgšanu vari uzzināt, spiežot šeit.

Paralēli lielākiem darbiem, fonā tiek strādāts arī ar mazākām un, iespējams, grūtāk pamanāmām, bet tomēr svarīgām lietām, kuras esam pilnveidojuši paši vai sadzirdējuši no mūsu klientiem. Piemēram, automātiska rēķinu izsūtīšana, pilnveidota kataloga preču kārtošana, uzlabots attēlu galeriju mobilais atbalsts un funkcionalitāte, un citi uzlabojumi vai funkcijas.

Mūsuprāt, spilgtākās 2016. gada klientu mājas lapas











































































Arī Tev nepieciešama skaista mājas lapa, interneta veikals vai blogs?
Spied un sāc veidot to jau tagad. Ātri, vienkārši, mobilām ierīcēm draudzīgi un bez maksas.