Mozello rada dziesmu uzņēmējiem un atklāj projektu “Biznesa Akadēmija”

Bruno Veberis
Mozello rada dziesmu uzņēmējiem un atklāj projektu “Biznesa Akadēmija”

Sveiciens Tev uzņēmēj, darītāj! Mums Tev ir aizraujošas ziņas.

Ar prieku varam beidzot atklāt mūsu jaunāko projektu - resursu “Biznesa Akadēmija”. Pirms ķeramies klāt pie informācijas, kas tieši ir “Biznesa Akadēmija” gribējām padalīties, ka projekta ietvaros radījām arī motivējošu, pacilājošu dziesmu uzņēmējiem un cilvēkiem - darītājiem.

Dziesmai ir arī mūzikas klips, kas pavadīs ikvienu cauri visai kampaņai.

Dziesma un klips tapa sadarbībā ar mūsmāju mūziķi un producentu Jāni Šmēdiņu (Fakts), kā arī klipā iekļauti mūsu pašu klienti, uzņēmēji. Milzu paldies viņiem par sava laika izbrīvēšanu un dalību!

Pirms dodies tālāk un uzzini vairāk par Biznesa Akadēmiju - noklausies dziesmu un ķer devu iedvesmas.

Fakts - Gaisā! Mozello veltījums uzņēmējiem, darītājiem!

Atceries, ka dziesmu vari atrast visos populārākajos straumēšanas servisos - Spotify, Apple Music, Tidal un protams arī Youtube.

Ja patika, tad palīdzi dziesmai sasniegt vairāk cilvēku un uzņēmēju! Padalies arī ar citiem!

Kas ir Biznesa Akadēmija?

Biznesa Akadēmija (akademija.mozello.lv) ir projekts, kura mērķis ir palīdzēt ikvienam jaunajam vai mazajam uzņēmējam ar bezmaksas, ērti pieejamu, informatīvu, noderīgu un padomiem bagātu saturu, kas palīdzēs izveidot vai attīstīt ideju un biznesu.

Mēs sev nospraudām ultimātu, ka publicētie raksti būs rūpīgi gatavoti, kvalitatīvi un ar pievienoto vērtību. Tie noteikti nebūs internetā bieži sastopamie un daļēji seklie “quick fix” raksti. Mēs ar šo projektu nolēmām iet dziļumā, lai Tu varētu savu biznesu pacelt - gaisā!

Pirmajā posmā tiks pakāpeniski pievienoti 6 raksti, kas nosegs tēmas par biznesa uzsākšānu, idejas attīstīšanu, kā neizdegt attīstot savu biznesu un efektīvi sakārtot darbus, lai sasniegtu vairāk.

Bet… Tas ir tikai sākums!

Ar laiku mēs iesim tālāk un lapa tiks papildināta arī ar nākamajiem soļiem un citām tēmām, lai ikviens, kuram ir plāns nodarboties vai jau nodarbojas ar savu biznesu varētu iegūt sev kādu vērtīgu atziņu un padomu no šīs lapas.

Tādā īsā kopsavilkumā - tas arī viss!

Pašlaik lapā vari ieiet noklausīties dziesmu un noskatīties tās klipu kā arī pieteikties Biznesa Akadēmijas satura jaunumiem un mēs tos nosūtīsim Tev e-pastā, lai Tu nepalaistu tos garām.

Veiksmi Tev darbos un uz tikšanos nākamajos rakstos!
👉 Atvērt Biznesa Akadēmiju