8 iemesli, kāpēc sava uzņēmuma mājaslapas izveidei izvēlēties Mozello

Bruno Veberis
8 iemesli, kāpēc sava uzņēmuma mājaslapas izveidei izvēlēties Mozello

Mūsdienās uzņēmums bez mājaslapas ir kā telefons bez telefona numura. Gandrīz ikviens izmanto internetu, lai meklētu uzņēmumus, un 97 % klientu norāda, ka mājaslapas ietekmē viņu pirkšanas lēmumus.

Mājaslapas izveide ir viena no pirmajām lietām, ko vajadzētu izdarīt, uzsākot uzņēmējdarbību, jo tā palīdzēs iegūt klientu uzticību un palielināt ieņēmumus.

Par laimi, pateicoties viegli lietojamai un intuitīvai mājaslapu izstrādes platformai kā Mozello, praktiski ikviens var izveidot gaumīgu mājaslapu, pat ja nekad iepriekš to nav darījis.

Mozello platforma ir izstrādāta tā, lai būtu pēc iespējas vienkāršāka, lai ikviens varētu ātri un viegli izveidot spēcīgu tiešsaistes tēlu, netērējot simtiem stundu mājaslapu izstrādes apguvei vai nemaksājot tūkstošiem eiro kādam citam, kam ir šādas zināšanas.

Apskatīsim astoņus iemeslus, kāpēc Mozello ir ideāla izvēle uzņēmuma mājaslapas izveidei neatkarīgi no tā, vai uzņēmējdarbībā esi iesācējs vai arī jau pieredzējis uzņēmējs.

1. Nekāda koda, nekādas uzturēšanas, nekādu problēmu

Mozello galvenā prioritāte ir vienkāršība.

Lai izveidotu mājaslapu, izmantojot tādas platformas kā WordPress, ir nepieciešamas pamatzināšanas programmēšanā, pastāvīgi jārūpējas par atjauninājumiem, jāseko līdzi drošībai, jāpārvalda dažādi spraudņi un daudz kas cits.

Taču ne ar Mozello. Nav nepieciešams programmēt, jo platforma izstrādāta tā, lai visu varētu paveikt vienkārši un ātri ar dažiem peles klikšķiem. Vairs nav jāuztraucas par atjauninājumiem vai drošību, jo par to parūpēsies Mozello. Turklāt nav nepieciešams maksāt izstrādātājiem par pielāgotām funkcijām, jo viss svarīgākais ir jau pieejams Mozello.

2. Neraizējies par tehnisko pusi – par to ir padomāts

Ja esi kādreiz mēģinājis izveidot mājaslapu, izmantojot tādu rīku kā WordPress, noteikti zināms, cik tehniski sarežģīti tas var būt. Jāizvēlas pareizais mājaslapas uzturēšanas (hostinga) partneris, jāizveido satura piegādes tīkli, jāinstalē un jākonfigurē bezgalīgi daudz spraudņu, un, ja tas izdarīts nepareizi, mājaslapa var nestrādāt vai darboties tik lēni, ka tādējādi tiks pazaudēti apmeklētāji un negatīvi ietekmēts Google reitings.

Mozello ir aprīkots ar augstas klases hostinga infrastruktūru. Tas nozīmē lielisku ātrumu, darbības laiku un veiktspēju. Un par to nav jādomā ne mirkli – viss darbojas nevainojami bez papildus darba un ieguldījumiem.

3. Darbojies pats kā profesionālis

Mozello izceļas ar savu vienkāršību pat starp citām līdzīgām platformām, piemēram, Wix. Mozello pieeja nodrošina nepieciešamās funkcijas un rīkus, lai izveidotu profesionālu mājaslapu saviem spēkiem, neradot neskaidrības par pārāk specifiskām funkcijām vai pārāk daudz izvēlēm, kuras bieži vien nav nemaz nepieciešamas, lai sasniegtu mērķus.

Mozello ir izstrādāts tā, lai palīdzētu sasniegt mājaslapas mērķus pēc iespējas efektīvāk – tas nav pārblīvēts ar funkcijām, lai apmierinātu visas iespējamās vajadzības, kas tikai sarežģī situāciju uzņēmējiem, kuri veido mājaslapu paši.

Tajā pašā laikā Mozello piedāvā visaptverošu galveno funkciju klāstu, un tikai retos gadījumos mājaslapas veidotājiem var būt nepieciešams kādas ļoti specifiskas funkcijas, kuras Mozello nav, bet tās aizvien ir iespējams integrēt.

4. Izvēlies savas mājaslapas nosaukumu un... tas arī viss

Mozello ir ne tikai vienkāršs, bet arī ērts. Reģistrējoties Mozello Premium abonementam, iespējams uzreiz izvēlēties profesionālu, pielāgotu domēna vārdu, lai nodrošinātu, ka to neizmanto neviens cits, kamēr tiek veikta mājaslapas izstrāde – tas ir iekļauts cenā.

Vēlreiz jāatgādina, ka Mozello rūpējas par visiem tehniskajiem aspektiem, piemēram, DNS konfigurācijām, kas citādi būtu jāveic pašam. Viss, kas Tev ir jādara – jāizvēlas domēna vārds un... tas arī viss!

5. Visas nepieciešamās funkcijas – ne vairāk, ne mazāk

Neskatoties uz minimālisma dizainu, Mozello piedāvā visas funkcijas, kas varētu būt nepieciešamas, lai veiksmīgi pozicionētu savu uzņēmumu internetā un izveidotu augstas veiktspējas un klientiem tīkamu mājaslapu.

Apbrīnojams un elastīgs dizains

Jau iesākumā iespējams izvēlēties kādu no vairākiem desmitiem mūsu radītajiem oriģinālajiem un modernajiem dizaina šabloniem, kas veidos spēcīgu pamatu uzņēmuma mājaslapai. Pēc tam atliek tikai personalizēt mājaslapu, viegli pievienojot satura blokus un rediģējot tos pēc saviem ieskatiem.

Mozello elastīgais dizains ir pielāgots, lai atbilstu visām vajadzībām, taču vienlaikus ir vienkāršs un saprotams.

Lasīt vairāk: Kā izveidot kvalitatīvu mājaslapu saviem spēkiem. Soli pa solim

Vienkārša personalizēšana

Mājaslapas dizainu iespējams viegli pielāgot atbilstoši konkrētām vēlmēm un savam zīmolam. Izvēlies krāsas un fontus, kas vislabāk reprezentē Tavu uzņēmumu, pievieno logo, lai veicinātu atpazīstamību, un veic tik daudz vai tik maz citu izmaiņu savā mājaslapā, cik vēlies, lai apmeklētājiem radītu pareizo sajūtu.

Lasīt vairāk: Zīmola veidošanas ABC: kā izveidot atmiņā paliekošu mājaslapu?

Vienkārša SEO optimizācija un mājaslapas uzņēmumu pamanāmībai

Vēlies, lai cilvēki pamanītu Tavu mājaslapu, vai ne? Tāpēc Mozello ir iebūvētas spēcīgas SEO (meklētājprogrammu optimizācija) funkcijas, kas palīdzēs panākt, lai Google un citu meklētāju rezultātos mājaslapa parādītos pēc iespējas augstāk.

Mozello piedāvā arī ērtus šablonus mājaslapām, piemēram, kontaktu lapa ar kontaktu formu. Tādējādi klienti vienmēr varēs ar Tevi sazināties.

Lasīt vairāk: SEO optimizācija un kā to paveikt, izmantojot Mozello

Iespēja izveidot daudzvalodu mājaslapas

Mūsdienās uzņēmumi kļūst arvien starptautiskāki. Tāpēc Mozello piedāvā vienkāršu un ērtu veidu, kā pievienot mājaslapai vairākas valodas, lai varētu uzrunāt dažādas auditorijas to dzimtajā valodā, kas ir ļoti svarīgs faktors, lai iegūtu klientus.

Lasīt vairāk: Lokalizēt vai nelokalizēt – cik būtiski ir tulkot mājaslapu citās valodās?

Atbalsts mārketinga pilnveidošanai

Ja esi gatavs savu mājaslapu pacelt nākamajā līmenī, Mozello piedāvā daudz svarīgu integrācijas rīku mārketinga vajadzībām. Pieejama Google Analytics 4 (GA4) integrācija, Facebook pikseļa ID, pielāgoti izsekošanas kodi, kā arī iebūvēti konversijas notikumi GA4 un Facebook, piemēram, produkta lapas skatīšana, produkta meklēšana, pievienošana grozam un pirkumi.

Mozello piedāvā arī bloga sadaļu, kā arī citus iebūvētus mārketinga rīkus, piemēram, Engaga, kas var padarīt mājaslapu efektīvāku, izmantojot augstas veiktspējas uznirstošos logus, uznirstošās formas un citus rīkus.

6. Bagātīga zināšanu bāze, kas sniedz atbildes uz visiem jautājumiem

Neesi pārliecināts, kā maksimāli izmantot visas iepriekš minētās funkcijas? Neuztraucies – Mozello piedāvā visus nepieciešamos resursus, lai pēc reģistrācijas Tu spētu izveidot lielisku mājaslapu.

Ceļvedis mājaslapu veidošanā. Video pamācības, kurās parādītas dažādas funkcijas un to, kā tās maksimāli izmantot. Sadaļā Biežāk uzdotie jautājumi atrodamas atbildes uz dažiem no visbiežāk uzdotajiem jautājumiem, kā arī sniegti vērtīgi padomi un ieteikumi. Turklāt Mozello bloga sadaļā pieejami daudz resursu, kas palīdzēs ne tikai izveidot mājaslapu, bet attīstīt arī savu uzņēmumu.

Un, ja ar to nepietiek, Klientu atbalsta serviss vienmēr ir gatavs palīdzēt.

7. Atsaucīgs un pretimnākošs klientu serviss

Mozello piedāvātais klientu atbalsta serviss spēj iedziļināties detaļās un rast atbilstošu risinājumu saprātīgā laikā.

Gadījumā, ja rodas kāda aizķeršanās, jautājums vai lūgums, Mozello klientu atbalsta serviss ir gatavs palīdzēt to atrisināt pēc iespējas ātrāk un efektīvāk, lai mūsu klients varētu koncentrēties uz sava uzņēmuma darbību un nebūtu jāuztraucas par tehniskajām lietām. Aizmirsti par ilgo gaidīšanas laiku, lai saņemtu atbildi, vai to, ka jāmaksā papildu maksa, lai sazinātos ar speciālistu – Mozello atbalsts ir pieejams vienmēr.

8. Regulāra atjaunināšana ir Tava uzņēmuma priekšrocība

Mēs neesam uzņēmums, kas apstājas pie sasniegtā, tāpēc Mozello pastāvīgi strādā, lai padarītu platformu draudzīgāku lietotājiem un pievilcīgāku to klientiem.

Parasti mēs galvenokārt pievienojam tās funkcijas, kuras izteikti lūguši mūsu klienti. Dažreiz uzņēmumu īpašniekiem ir nepieciešama papildu funkcionalitāte, un, ja tas ir kaut kas tāds, kas varētu būt noderīgs ikvienam, mēs to darām pieejamu visiem mūsu klientiem!

Tieši tā Mozello nodrošina stabilitāti, vienlaikus sekojot līdzi jaunākajām tendencēm.

Izveido sava uzņēmuma mājaslapu jau tagad

Izveidot mājaslapu nav sarežģīti, ja viss nepieciešamais ir pieejams rokas stiepiena attālumā. Tieši to piedāvā Mozello – vienkāršu, cenas ziņā pieejamu un viegli izprotamu platformu, lai veidotu sava uzņēmuma digitālo klātbūtni, kas atstās spēcīgu iespaidu uz klientiem.

Pārliecinies par to pats – aplūko mūsu cenu piedāvājumus, lai atrastu sev vispiemērotāko, vai vienkārši izmēģini Mozello bez maksas jau tagad un izveido sava uzņēmuma digitālo vizītkarti.