2015. gada Mozello klientu skaistākās mājas lapas

Bruno Veberis
2015. gada Mozello klientu skaistākās mājas lapas

Pagājušais gads Mozello bija pilns ar dažādiem piedzīvojumiem un jaunām, skaistām, apņēmību pilnām mājas lapām, kuras cilvēki veidoja uz mūsu platformas. Gribam pateikt lielu, lielu, ļoti milzīgu paldies par to, ka esiet izvēlējušies Mozello platformu savas mājas lapas izveidei. Mēs to ļoti novērtējam un, redzot, ka spējat radīt skaistas lietas, jūs mūs motivējat tiekties uz priekšu.

Savukārt, Jaunais gads ir sācies un pilnā sparā iet uz priekšu, tieši to pašu daram un plānojam visu gadu darīt arī mēs. Viena no mūsu jaunā gada apņemšanām ir pēc ilgiem laikiem atjaunot un turpināt mūsu blogu, kurā publicēsim noderīgu informāciju, kas mūsu lietotājiem palīdzēs izveidot veiksmīgākas mājas lapas un interneta veikalus.

Šijā ierakstā apkoposim mājas lapas, kuras pēc mūsu komandas domām 2015. gadā izcēlās visvairāk. Ejot cauri lielajam sarakstam ar mājas lapām sapratām, ka starp mums visiem ir ļoti radoši, centīgi un apņēmīgi cilvēki, personības, komandas un uzņēmumi. Tas priecē un tā vajadzētu turpināt.

Un tātad ... pēc mūsu domām vizuāli skaistākās un radošākās 2015 gada Mozello klientu mājas lapas...