Kā visvieglāk tikt pie savas mājas lapas?

Karlis Blumentals
Kā visvieglāk tikt pie savas mājas lapas?

Viens ir skaidrs - mūsdienās tie uzņēmumi un pašnodarbinātie speciālisti, kuriem Internetā nav savas mājas lapas, neeksistē. Tālruņu katalogi un sludinājumu laikraksti strauji kļūst par pagātni. Vairums cilvēku vecumā līdz aptuveni 35 - 40 gadiem informāciju par produktiem un pakalpojumiem meklē tikai internetā un lielveikalos.

Ja uzņēmumam nav savas mājas lapas internetā, tas parasti tiek uzskatīts par vecmodīgu, vai arī gluži vienkārši krūmu kantori. Tajā pat laikā krūmu kantori, kuriem ir pietiekami sakarīga mājas lapa, nereti krietni uzlabo savu tēlu.

Mājas lapa ir vajadzīga, bet kā pie tādas tikt?

Visbiežāk situācija ir tāda, ka uzņēmējs vai individuālais speciālists, kam nav savas mājas lapas, vai arī tā ir veca un jau sen aizmirsta, vēlās izveidot vienkāršu mājas lapiņu ar svarīgāko informāciju. Agrāk bija divas iespējas:

Izmantot kādu no daudzajām web izstrādes firmām

Plusi: Firma visu izdarīs Tavā vietā.

Mīnusi: Dārgi; Tev joprojām jātērē daudz laika, lai atrastu firmu, noslēgtu līgumu un izskaidrotu firmai savas prasības un saskaņotu labojumus; Tu arī nekad nezini, kāds būs gala rezultāts - ir firmas, kas uztaisīs superīgu lapu par lētu naudu, bet var gadīties arī pretēji.

Mēģināt pierunāt kādu pazīstamu datoriķi

Plusi: Ja paveiksies, izbrauksi uz citu rēķina, bet arī datoriķim tas ir vairāku stundu darbs!

Mīnusi: Pārsvarā neviens negrib strādāt par velti; Nav garantija, ka datoriķis nepazūd tālēs zilajās, un Tu vairs netiec savai lapai klāt, vai pat vēl ļaunāk - tā pazūd no Interneta vispār.

Tagad mājas lapu vari izveidot pats

Līdz šim eksistējušie pašapkalpošanās servisi mājas lapu izstrādei bija piemēroti pieredzējušākiem datorlietotājiem, un cilvēks no malas gluži vienkārši samulsa un netika galā. Kopš savu darbu sācis Mozello, mājas lapas izveide paša spēkiem ir kļuvusi daudz pieejamāka.

Mēs, Mozello komanda, lietošanas ērtumu un saprotamību esam izvirzījuši par absolūtu prioritāti. Mūsu mērķis ir padarīt mājas lapu izveidi ātrāku un ērtāku, nekā jebkur citur.

Principā, ja Tu māki lietot MS Word, tad Tev vajadzētu tikt galā ar savas mājas lapas izveidi. Tev tikai jādodas uz Mozello.lv un jāseko norādījumiem.

Saldajam ēdienam, pievienoju infografiku, kur apkopotas vienkāršas mājas lapas izstrādes cenas un nepieciešamais laiks. Infografika radīta balstoties uz 10 gadu pieredzi Web izstrādē, kā arī intervijām ar web izstrādātājiem un Googlē atrastajiem piedāvājumiem.

Apskatīt Infografiku